rodeja parada, arquitectes
rodeja parada, arquitectes

Càmping - Edifici Gimnàs

Edifici per a gimnàs, restaurant i altres serveis - Càmping Rubina Resort - Empuriabrava / Castelló d'Empúries - 2013

Aquest edifici, destinat a acollir un gimnàs, un bar-restaurant i diversos serveis, se situa a la vora de la piscina, que ocupa un lloc central del càmping.  

 

És un edifici en forma de L que abraça la cantonada nord de la piscina, orientat a sud i distribuït en planta baixa i pis. A la planta baixa hi ha el bar-restaurant i una zona de lavabos i vestidors, que donen servei tant a la piscina com al gimnàs, que se situa a la planta primera.

 

Les dues plantes són accessibles a peu pla per mitjà d’una rampa enjardinada que puja a la terrassa del primer pis. Mentre que la planta baixa es percep com un volum tancat, que només s’obre cap a la piscina per mitjà de la terrassa del restaurant, la planta primera és un mirador cap al golf de Roses ja sala del gimnàs és pràcticament només una coberta sostinguda per finestrals.

 

L’edifici és de formigó prefabricat i bloc de formigó però tota la planta baixa està revestida de lames de fusta, deixant l’estructura visible a la planta primera. Per protegir del sol s’utilitza un disseny de pèrgola que ja s’havia instal·lat en  actuacions anteriors al mateix càmping.